Honza – profil lyžaře

Registrován od 13.1.2012, vložil celkem 4 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 2.2.2013 19:05  
Na dnesek opet par centimetru pripadlo. Kolem Zadova se jezdit da, ale neni stopa a podklad zledovately, rozbity a mokry. Mezi Zlatou Studnou a Horskou Kvildou castecne strojova stopa, plane u Kvildy maji trochu travy, ale da se. Od Horske Kvildy smer Filipova Hut, Breznik, Cerna hora snih kvalitni, strojove projeta stopa. Slabsi mista nebo roztekly snih jen v nizsich polohach a hodne vyjimecne. Kvalitni lyzovani, spise na klasiku, Horska Kvilda - Churanov spise skate.
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 1.2.2013 21:40  
Na dnesek nasnezilo ca 5 cm. Z Kvildy pres prameny, cernou horu na Modravu je snehu relativne dost. Stopy neprojete, proslapnute prvnimi lyzari. Snezi, takze spis pomalejsi klasika. Okoli Zadova je sjizdne, neprotazene. Stary snih roztal, takze v lese je celkem rozbity led, kameny nikde nejsou. Bruslit se da v podstate akorat na trase Churanov-Plane.
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 14.1.2012 20:16  
Přestalo sněžit a ráno rolby projely všechny trasy (ty jsou pouze na loukách občas zaváté). Ideální sněhové podmínky, dostatek sněhu i v nižších polohách, krásné stopy.
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 13.1.2012 17:49  
Na Šumavě silně sněží. Stopy pokud nějaké byly jsou silně zaváte a i po projetí rychle zapadávají. Místy silný vítr a 5-20cm nového sněhu.
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda