Vašek Hošek – profil lyžaře

Registrován od 3.1.2010, vložil celkem 8 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 13.2.2011 17:32  
Panské pole - Mezivrší - Pěticestí: sněhu je dost, ale vůbec to není zábava. Trať sice upravena rolbou, ale ve stopách jehličí a led, na bruslení zmrzlé a tvrdé, při každém odrazu ustřelí lyže do strany. Dobré to bude jedině, kdyby napadlo nebo to změklo. Z prudších kopců to pro horší běžkaře může být i nebezpečné.
Hřeben Orlických Hor
Vloženo 27.1.2011 19:42  
Červenovodské sedlo - okruh kolem Bukové hory: na klasiku super, upraveny 2 stopy, sněhu tak akorát, bruslení nedoporučuji, stopy na klasiku jsou příliš blízko sebe a bruslit znamená rozbruslovat stopu.
Okruhy kolem Suchého vrchu na klasiku ideální (všude jedna stopa), na bruslení to bylo lehce zasněžené, bruslaři se dnes hodně trápili. Sněžit už nemá a rolba by vše měla před víkendem upravit.
Okolí Suchého vrchu a Čenkovic
Vloženo 15.1.2011 16:54  
Panská pole - Pěticestí a zpět, klobouk dolů před skiareálem Říčky, i přes oblevu celá trasa upravená rolbou, na bruslení i klasiku velice pěkné, cca 5% trasy trať špinavá (jehličí, větve) nebo chybí stopa - odnes jí potok. Jinak pěkný, i když mokrý, sníh.
Hřeben Orlických Hor
Vloženo 19.12.2010 18:19  
Čertovo břemeno: nádherně upravené na bruslení i 2 stopy na klasiku. Libenice - Borotín - Kostelec - Křivošín - Jistebnice - Cunkov - Libenice. Stálo to za to. Bezvětří, docela teplo, -4°C.
Česká Sibiř - Čertovo břemeno
Vloženo 4.12.2010 16:37  
Panské pole - Hanička - Mezivrší - Pěticestí: nádherně upravené rolbou pro bruslení i klasiku, stopa pro klasiku začíná až od Haničky, níže zřejmě rolba nemohla stopu vyříznout kvůli nižší sněhové pokrývce. Kameny žádné, modrá obloha, bezvětří -9°C. Bufet na Pěticestí otevřen.
Hřeben Orlických Hor
Vloženo 9.3.2010 21:53  
Na hřebeni Orlických hor ze Šerlichu směr Pěticestí: nový sníh zakryl zledovatělý povrch, takže se dá pěkně bruslit a i stopa na klasiku se zdála být bez ledu. Ovšem velká zima -9°C a k tomu vítr, aspoň že modrá obloha.
Hřeben Orlických Hor
Vloženo 4.2.2010 20:32  
Tratě přímo ve Žďáru jsou nádherné, 2 až 4 vyřízlé stopy na klasiku a pruh na bruslení 2-4 metry široký, krásně tvrdý, čerstvý sníh. Vynikající lyžování. Slušností je zakoupit si samolepku v AB Sportu ve Žďáru - příspěvek na úpravu tratí, je to opravdu paráda. Když jedete od Chrudimě, těsně před zámkem odbočte doprava a stále rovně nahoru, až narazíte na tratě, dá se tam i slušně zaparkovat.
Žďársko
Vloženo 3.2.2010 21:59  
HRADEC KRÁLOVÉ podél Labe levý břeh z centra směr Smiřice - i po nočním přídělu sněhu a dopoledním dešti pěkná stopa projetá od lidí, na klasiku ideální, výborné proběhnutí.
Podorlicko