Bedřichov a Jizerská magistrála: zpráva z 9.4.

Vloženo 10.4.2022 22:20
Děkujeme rolbřům za perfektní tratě po celou zimu. Samozřejmě jsme hned vyrazili na poslední upravu a užívali si sněhu na Promenádní a sjezd na louce. Nepamatuji si, kdy byla poslední uprava v takových zimních podmínkách. Skutečne milovníci zimního lyžování nechtějí ukončit sezónu a jezdíme dál. Dnes jsme si dali pěkny okruh v Jakuszycích přes Orle – Samolot – Rozdrože – Lom a na méně frekventovaních trasách Jako Dzielne Klapki a po Zimowé zpět. I když skoro celý den sněžilo, všude paradní svezeni a dost bězkařů ve stopách. Jen při výstupu na Samolot se to trochu lepilo. Určitě se brzy vrátíme na Smědavu a těšíme se na Velikonoce. Tuto zimu jsem byla deset týdnů bez lyží, to nebyl život! Děkuji všem, kteří psali na tuto stránku, hlavně Honzovi. Bez tvých zimních příběhů a krásných fotek já bych únor a březen nepřežila! Nyní jsme skromnější a budeme běžkovat bez uprav. Co bychom za to dali před dvěma lety, kdybychom mohli jet dál do Jizerských hor!

Mapa obsahuje polohu 6 fotek. Zbylé fotky z této zprávy (1) údaje o poloze neobsahují.

Oblast: Jizerské hory Bedřichov a Jizerská magistrála

Nejnovější zprávy z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála

Vloženo 24.4.2024 23:38
Parkoviště pod Bukovcem Tak trochu jsme podlehli zprávám, že by tu mohl být ještě sníh na běžky. Není. Mám fotku, jen ji sem nemohu dát.
Vloženo 21.4.2024 8:26
Sníh je všude. Já běžel bez lyží, ale na kameňačky je to všude od 800mAMSL. Mezi Kůrovcem Čihadlama a přes Rozmezí až k Jägerovi se dá vesele běžkovat tam je férová zima. Fotky jsou v pořadí Harrachov - Izerski Dzial - Orle - Karlovak - Pešákovna... více
8:55
9:29
9:41
9:47

» Zobrazit všechny fotky (celkem 12)

Vloženo 20.4.2024 19:56
Dobrý večer, myslím si, že v nejvyšších partiích to půjde. Je tam 18 cm sněhu.
Více zpráv z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála