Bedřichov a Jizerská magistrála: zpráva z 25.2.

Vloženo 25.2.2024 20:46
Horší než včera, ale byl jsem o 1h dříve odpoledne, což i podle zpráv ostatních hraje značnou roli. Zrychluje se to významně k setmění. Přes den je to už jarní silovka. Z plánku je vidět kudy to stále jde. Za den se znatelně prodloužila vytátá místa, ale celkově se to moc nezhoršilo co do souvislosti od včera. Od půlky Promenádní už to jde a druhá strana Pod Černým vrchem je souvislejší. Soušská silnice na Smědavu hned 1/2km od rozcestí U Studánky dlouhý souvislý asfalt, tam už asi ne. Pršet sice nemá a další 3 dni noční teploty kolem 0, ale sněžit taky ne a noční teploty potom vyšší. Takže doporučuju jezdit teď. Za týden už to bude moc dlouhé na chození, než se člověk dostane do oblasti možná kontinuálního sněhu. Plánek plus kus směrem na Peklo od Knajpy půjde. Nelze se ale řídit podle rolby z Mapy.cz, to co vypadá projetě už je mnohdy velmi fragmentované. Nejlepší jako vždy Rozmezí a okolí, Kasárenská relativně super.
Oblast: Jizerské hory Bedřichov a Jizerská magistrála

Nejnovější zprávy z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála

Vloženo 24.4.2024 23:38
Parkoviště pod Bukovcem Tak trochu jsme podlehli zprávám, že by tu mohl být ještě sníh na běžky. Není. Mám fotku, jen ji sem nemohu dát.
Vloženo 21.4.2024 8:26
Sníh je všude. Já běžel bez lyží, ale na kameňačky je to všude od 800mAMSL. Mezi Kůrovcem Čihadlama a přes Rozmezí až k Jägerovi se dá vesele běžkovat tam je férová zima. Fotky jsou v pořadí Harrachov - Izerski Dzial - Orle - Karlovak - Pešákovna... více
8:55
9:29
9:41
9:47

» Zobrazit všechny fotky (celkem 12)

Vloženo 20.4.2024 19:56
Dobrý večer, myslím si, že v nejvyšších partiích to půjde. Je tam 18 cm sněhu.
Více zpráv z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála