zbartos – profil lyžaře

Registrován od 30.1.2021, vložil celkem 2 zpráv.

Co dělám kromě lyžování?

MTB ( https://www.czex.cz/mulda/ ) a VHT.

Vložené zprávy

Vloženo 23.1.2022 10:40  
Info o plánu na úpravu stop viz https://lyzovani.nmnm.cz/nedele-23-1-2022/ .
Tam, kde to mělo být podle https://lyzovani.nmnm.cz uválcované to včera šlo, ale stopa byla spíše vyšlapaná bežkaři a na cca 40% trasy nebyla vůbec. Zoraným polem vynucený nestadardní obchvat obvyklé trasy v místě statku Kadůvek vede kus pod stromy podél stěn domů po asfaltové silničce a je tam hodně kamínků, takže tam raději neklouzat, ale jen kráčet !
Naše včerejší trasa nad mapou (s výjimkou obchvatu u Kadůvku) je na https://mapy.cz/s/ralozezahe .
Žďárské vrchy a Novoměstsko
Vloženo 13.2.2021 20:45  
Dnes opět po čase běžky okolo N.M.n.M (cca 39 km/+-740 m viz trasa nad mapou https://mapy.cz/s/dokagadecu ). Prašan je jen mimo stopy (dá se na něm tudíž dobře brzdit), ve stopě je rozježděný, ale modrý vosk celkem držel (šlo o nejlepší moje letošní běžkování /i když nad Radňovicemi stále koukají v trase ze sněhu hroudy/, částečně i díky tomu, že jsem si vzal letos poprvé svoje nejlepší běžky). Ale foukalo hodně (pocitová teplota cca -10 st. C). Oproti svému normálu jsem měl cely den kapuci a navíc vestu.
P.S. Na mapce je vidět, že jsem se dnes nechal zlákat páteční infomací o skůtrem projeté stopě ze Studnice do Pohledce (viz https://lyzovani.nmnm.cz/patek-12-2-2021/ ), ale našel jsem jen dvě slepé trasy a pekelně jsem ze Studnice klesl (a pak zase šlapal nahoru do Studnice - ale moc lidí tam díky tomu klesání/stoupání nebylo...). Navíc jsem pak o cca 5 minut netrefil čas příjezdu k vlakové zastávce N.M.n.M. v 15:05, takže jsem kvůli nevychladnutí absovoval ještě asi 40 minutový přesun na běžkách+kousek pěšky na nádraží v N.M.n.M., kde je možné se schovat v čekárně a jel jsem až vlakem v 16:02...
Žďárské vrchy a Novoměstsko