Martin19 – profil lyžaře

Registrován od 11.3.2019, vložil celkem 4 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 21.1.2020 16:35  
Ze Šerlichu na Anenský vrch a zpět. Rolba z Deštného upravila až po Homoli (Šerlišský mlýn ne). Většinou dvě stopy, pevná, místy prosvítá ledový podklad, ale je to na tuhý vosk, lepší ale mazat na gumu. Od Homole po Mezivrší upraveno z neděle, slušný stav. Tajně jsem doufal, že zpátky už rolba z Říček upraví svou trať, bohužel. Od Mezivrší na haničku zatím bez úpravy, rozoráno, skate horší, lepší klasika. Nejlepší podmínky a svezení v sezoně.
Hřeben Orlických Hor
Vloženo 15.11.2019 9:41  
Nevydržel jsem a vyrazil jsem na ČH. Z Hofmanek kousek pěšky až po odbočku na Zrcadla, pak již na lyžích. Na svážnici jsem udělal cca 1,5 km stopu, skoro po odbočku na Pardub. b. (asi 15-20cm sněhu), bez jediného škrábnutí o zem, místy stopa mokrá od země, která není promrzlá. Když byla stopa tvrdá, auto KRNAPu ji zničilo, takže nová, ale už kratší stopa uprostřed kolejí. S větší opatrností jsem sjel dolů až k odbočce na Hofmanky. Krásné svezení, nahoře jako v zimě. Škoda, že to v následujících teplých dnech zmizí.
13:16
13:16
Východní Krkonoše - od Špindlu po Janské Lázně
Vloženo 29.3.2019 13:34  
Z vrcholu Černé hory po malém okruhu a svážnici. Čerstvě upraveno, díky novému sněhu krásně čisté, ráno lehce přimrzlé, od 10h měkčí, ale ne špatné o množství sněhu se ani nezmiňuji. Podmínky parádní, dík za úpravu. Možná by stálo za to, uvést aktuální úpravu na bilestopy.cz, jak tomu bývala v zimě. Myslím, že kdyby lidi věděli, že je to upraveno, tak by tyto parádní podmínky ještě přilákaly spoustu běžkařů.
Východní Krkonoše - od Špindlu po Janské Lázně
Vloženo 11.3.2019 12:30  
Dnes z Hofmanek přes Zrcadla na Krausovky a přes Pard. boudy zpět. Úprava proběhla, ale na bilestopy.cz se nezobrazena ani dnes. Od dopoledne sněžilo. Otázkou je, jak vypadá úprava po včerejším a dnešním sněžení. Jinak nový sníh schoval jehličí a nepořádek, takže krásný svezení a vypadá to i tento týden, že i přes vítr, budou tratě poměrně čisté.
Východní Krkonoše - od Špindlu po Janské Lázně