Infrasauna: Zdroj dokonalé regenerace

Strávit celý den na sjezdovce, nebo si zaběžkovat pohádkově zasněženou krajinou navozuje krásné pocity, ale nesmíte zapomínat na následnou relaxaci. Svaly a klouby se vám za čas strávený odpočinkem odmění.

Nejen po sportovní aktivitě, ale i po náročném pracovním dni, nebo při stresově vypjatých situacích je potřeba bránit se vyčerpání. Ale jak na to? Odpověď je ve své podstatě úplně prostá. Stačí se na chvíli zastavit, vypnout a relaxovat. Odpočinek by jednoduše měl patřit mezi nejdůležitější aspekty dnešního životního stylu.

Wellness v pohodlí domova

Jednoduchým řešením je v tomto případě domácí infrasauna. Nejenže za plnohodnotným wellness prožitkem nebudete muset nikam chodit, ale navíc přímo u vás doma vyroste oáza klidu, do níž můžete uniknout kdykoliv a po jakékoliv sportovní aktivitě. A jelikož je infrasauna vhodná i pro děti, nemusíte se bát s sebou vzít celou rodinu.

Infrasauna prohřívá lidský organismus pomocí infračerveného záření. Je vybavena topidly, která jsou umístěna nejčastěji na stěnách, ale mohou být i v lavici a v podlaze. Vydávají infračervené záření, které prostupuje několik centimetrů do lidské tkáně a hloubkově ji prohřívá. Oproti dlouholeté historii saun finských jsou infrasauny na trhu relativními nováčky. I přesto však jejich razantní nástup vypovídá o široké využitelnosti a oblíbenosti zvláště v rodinném prostředí.

Infrasauna Marimex

Zdravotní přínos

Infrasaunování zabraňuje fyzickému vyčerpání a dobíjí baterky podobným způsobem jako pobyt na slunci. Je považováno za zdravou zábavu, která udržuje organismus v harmonii, působí pozitivně na lidskou psychiku, zklidňuje, uvolňuje a odbourává stres. Do další sportovní výzvy tak vyrazíte s čistou hlavou a ve skvělé náladě.

Použití infrasauny je vhodné jak k běžnému saunování, tak i při prevenci, léčbě a rehabilitaci. Snižuje totiž svalové napětí i ztuhlost končetin, kloubů a zad. Přirozeným způsobem podněcuje uzdravovací schopnosti těla. Zároveň posiluje imunitní systém a detoxikuje organismus od škodlivých látek.

Ve velkých mrazech se stane zachráncem vaší pokožky. Díky infrasaunování bude kůže stále jemná a hebká. Pomůže také při léčbě kožních onemocnění, jako je například akné či psoriázy a dokáže eliminovat celulitidu a podporovat hubnutí.

Kam pro infrasaunu?

Kvalitní infrasauny, profesionální přístup k prodeji a příznivé ceny poskytuje Marimex, obchod s třicetiletou tradicí na českém trhu. Společnost charakterizuje neustálý vývoj pro maximální komfort zákazníků. Pravidelně zdokonalované technologie přináší i pro letošní sezónu něco navíc. Aktuální nabídku si můžete prohlédnout na www.marimex.cz, osobně v kamenné prodejně v Praze anebo u obchodních partnerů společnosti.

Infrasauna Marimex

Infrasauna Marimex