Tipy na výběr sportovního ocenění pro lyžařské závody

Ať už jste se rozhodli uspořádat například u vás na vsi místní malý lyžařský závod nebo jste organizátorem veliké profesionální soutěže, rozhodně budete potřebovat pro závodníky nakoupit odpovídající ocenění. Kdo by si přeci nechtěl z vyhraného závodu odnést krásný pohár nebo zlatou medaili? Jak ale takové ocenění vybrat?

Každý závod je pro jeho účastníky nezapomenutelným zážitkem, i přesto je ale důležitá památka na něj v podobě diplomu, v případě dobrého umístění třeba i medaile nebo dokonce poháru. Na e-shopu Poháry Bauer můžete vybírat z širokého sortimentu různých druhů ocenění.

Některá z nich jsou tematicky laděná přímo pro určitý sport, jiná jsou univerzální. Pokud koupíte například medaile pouze s číslem, můžete je využít jak pro běžkařský závod, tak i pro turnaj v páce. Nemusíte se tedy nutně zaměřovat pouze na medaile, na kterých je vyobrazen běžkař.

V kategorii běžkařských ocenění naleznete nepřeberné množství různých emblémů, diplomů nebo pohárů, z nichž některé jsou vyloženě lyžařské. V případě, že se rozhodnete ocenit ty nejlepší sportovce pohárem, můžete ještě na podstavec pořídit štítek s datem, názvem soutěže nebo číslem symbolizujícím umístění.

Pro běžné soutěže, kde není mnoho účastníků, můžete pro každého koupit diplom za účast, pokud je účastníků více, diplom může obdržet například deset nejlepších, pro zbytek stačí pouze menší upomínkové předměty. Působivé je také obdarovat 10. – 6. místo památeční plaketou, 5. – 1. místo poháry odstupňovanými podle velikosti a ke stupínkům vítězů přidat ještě medaili.

Populárními se v poslední době stávají ocenění z moderního materiálu – akrylátu, který je lehký, odolný a umožňuje tvarovat medaile rozličných tvarů a barev. Lyžařské ocenění nabízí mnoho akrylátových medailí pro různé příležitosti, včetně těch vhodných pro úspěšné lyžaře nebo běžkaře – například ve tvaru sněhové vločky.

Společnosti Poháry Bauer nabízí možnost objednání zboží na internetu nebo v 11 značkových prodejnách po celé ČR. K vybranému sportovnímu ocenění si můžete nechat zajistit potisk přesně dle vašich představ. Pokud byste si nevybrali z nabízeného zboží, můžete si nechat vyrobit trofej dle vlastního návrhu.