Markéta Kalinová – profil lyžaře

Registrován od 4.11.2009, vložil celkem 4 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 24.2.2013 16:43  
Stav tratí je po nasněžených cca 50cm během týdne velmi dobrý. Všechny tratě projety, většina z nich nejnověji dnes ráno. Protože je teplota lehce nad nulou, tak však stopy na klasiku mají tendenci se níčit a naopak ze skatové části se stává takové to mýdlo. Ale lyžovat se dá úplně parádně.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 3.2.2013 14:49  
Po včerejším sněžení v noci začalo pořádně mrznout, rolby navíc projely čerstvě skoro všechny cesty, takže lyžování dnes nemělo chybu. Pro klasiky i pro bruslaře úplná paráda.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 2.2.2013 14:10  
V noci opět připadl další sníh, nějakých 4-5cm. Tratě jsou většinou všechny nově projety, ale stále lehce zapadávají novým sněhem. Protože je jen lehce pod nulou, je takové mýdlo, hodně to klouže, to platí hlavně pro bruslaře. Klasické stopy jsou ledovaté a navíc dost nestálé a po projetí hodně lidí to bude takové to cikcak.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 2.2.2013 9:19  
Sněhu je v Bedřichově stále dostatek. Déšť v průběhu týdne sice trochu sněhu vzal, ale nic výrazného. Od Bedřichova na Novou Louku je to taková sněhová břečka, dále pak už spíše mokrý prašan. Na skate to vůbec nejede, protože sníh připomíná vatu. Na klasiku to je o něco lepší, ve stopách se místy dělají sklíčka a proto to jede asi rychleji než při bruslení.
Bedřichov a Jizerská magistrála