Pavla – profil lyžaře

Registrován od 15.1.2021, vložil celkem 5 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 1.2.2021 17:06  
Zadní Telnice - Komáří hůrka a zpět - krása. Jsem Jihočech, a tak musím smeknout přes obslužností zelenými busy v Ústeckém kraji. Skibusy ve skvělých intervalech za 30 min dojedou z Ústí do Zadní Telnice (nechápu, proč tam lidi jezdí autem). Vyšlápnete na magistrálu a podmínky jsou jako v Alpách - slunce, vítr a hromada sněhu, perfektní stopy. Možná jen disciplína pěšáků se psy, boby nebyla včera ideální. Řidiči v Telnici najížděli do jednosměrky ve skiareálu, protože nemohli vyjet do kopce na parkoviště... děti na bobech vjížděly přímo do silnice pod auta.
Východní Krušné hory
Vloženo 1.2.2021 17:08  
Mně se líbí v lese okolo Tisé - Sněžníku. Je to chráněno před větrem a jsou tam rovinky s pěknými stopami. Parkovat lze blízko stop.

(Odpověď na dotaz uživatele Miri z 1.2.: Ahoj, prosím poradíte nějaký malý okruh, případně několik okruhů, pro dítě, začátečníka? Nechci mu to otrávit hned od začátku a také ho nechci vláčet kdoví z jaké dálky, že už nemůže.)
Východní Krušné hory
Vloženo 29.1.2021 17:39  
Petrovice-Rajec-Ostrov-Altan-Tisa zpocatku vitr a krupky, postupne lepsi snih a malo lidi. Jet se dalo i po kraji silnice az k autobusove zastavce. Snehu jako v pohadce.
Tisá a Děčínský Sněžník
Vloženo 21.1.2021 17:08  
Dnes odpoledne okolí Kostelce: nejdříve krusta a zmrzlá stopa za pár hodin v závětrných místech už mokrý a slehlý sníh. Začíná se objevovat podklad (u Kostelce).
Česká Sibiř - Čertovo břemeno
Vloženo 16.1.2021 15:43  
Dnes v poledne čerstvě protažený jarní okruh z Hartvíkova po vydatném sněžení. Nádhera. Lidí mnoho hlavně u Hartvíkova. Dobrá atmosféra, až na rodinky, které ničily skútrem projetou stopu bobováním. Posílám příspěvek na údržbu a děkuji za úžasný den.
Přírodní park Polánka a okolí