Milun – profil lyžaře

Registrován od 15.1.2021, vložil celkem 4 zpráv.

Co dělám kromě lyžování?

stavim dřevostavby, napr. roubene venkovni sauny

Vložené zprávy

Vloženo 19.2.2021 19:04  
Serlich-Zaklety dnes dopoledne.... az pod Homoli krasa, pak k Peticesti nic moc...i bufac zavřený, ale na Zakletym bylo otevreno a je kazdy den..... zpět to bylo horší uz vsude, i ta nova uprava, ale diky moc za ni!!!! jinak nerozumim pěší parte s bagly co si hraje na zimni bivakovy pobyt v prirode a vetsinu casu travi nicenim nove bezecke trasy.... jinak parkoviste na Serlichu plne sjezdařů z nepovolene covid lyzarske party v Polsku, takze bezkari co nic neporušují nemají kde zaparkovat pro hrebenove trasy kde je dostatek snehu... Policie to neresi .....
Hřeben Orlických Hor
Vloženo 15.2.2021 20:57  
Cihalka- Polomske sedlo a zpět.... skate, ještě skvela úprava ..... Na Cihalce za parkoviště nikdo platit nechtel, rad bych je v tyhle dobe i podpořil (obzvlast kdyz pamatuju jak sem jim vloni vnucoval penize za vlek a oni rezolutne odmitli si od bezkaru neco vzit a proste nas svezli), doporucuju nekam namontovat pokladničku, nejsme Svedi, kde se takhle plati běžne, ale i tady jeste zijou nejaky normalni lidi :-)
Hřeben Orlických Hor
Vloženo 16.1.2021 17:29  
ze Sedlonova, odbocky na Polom nad Čihalku a zpet.... da se dobre bruslit uz od hlavni silnice, kde sice cca 2 km neni upraveno ale jen ujeto, ale vlastně se tam bruslilo lepe nez na upravene trase ktera byla zasnezena prasanem...v Sedlonove na krizovatce šlo parkovat.... pekna pro me nova trasa, kterou sem neznal, diky za upravu.
Hřeben Orlických Hor