Jak je to uslapany, tak krasne tvrdy a vcelku i rovny, na stranach, kde nechodi masy, vyslapany stopy, takze to malinko, co napadlo, dela i tak luxusni podminky na beckovy lyze pro klasiku i skejt.

Bezkarsky trasy se tam asi nejak upravily, protoze na Tcku kousek nad parkovistem se bude asi jezdit vpravo, cimz se objede cela Velka Destna z druhe strany a pesaci budou smajdat vlevo nejkratsi cestou k rozhledne - vpravo mi to pohledem ale nepripada zas tak siroky, aby tam mohl byt skate i stopy. Az na Tcko to tedy bude asi s bezkama v ruce nebo nejak nekudy lesem. Vubec se mi to nelibi. Prijezd tak do deviti, pak uz se da parkovat jen na zakazech zastaveni.

Nejlepsi je, ze je rozhledna zavrena, protoze zima a muze byt namrzlo, tak ji odmitaj otevrit, takze se vyjde az k vrsku ke zuzenymu schodisti a tam je zamcena branka, ktera se bezne preleza, coz je jeste riskantnejsi. Vcera to tam vypadalo jak na Vaclavaku a spravce odmitl vrsek otevrit, takze si tam rodice podavali deti pres branku z ruky do ruky.

Baha, nekdo si tam zacal hrat na horskou sluzbu (bunda asi od vjetmace s nasivkou HS) zakazujic chodit pesky po cestach a tvrdic, ze tam je pesky od letoska zakaz, ze ho tam sami vsude dali a do toho lzou, ze to je z duvodu casteho zraneni v predchozich sezonach ci jak to tam uz projela rolba a ze oni na ni primo jeli, asi aby vzbudili vetsi duveru - neverit, horska sluzba o nicem takovym nevi, na rolbach nejezdi, zadny zakaz tam chodit taky neni a ani nikoho legitimovat nesmi (o rolbe ci zakazu nevi ani infocentrum). Tez uz jen cekam, kdy zacne vyzadovak koupi bezkolepky a povinne lepeni na bezky, ze nove narizeni.