C2S – profil lyžaře

Registrován od 1.2.2020, vložil celkem 5 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 2.3.2020 23:23  
Upozorňuji závodníky a jedničkáře, že dnes večer jsem si udělal při sjezdu z Točny malé bebíčko na pravé lyži. Při stoupání se mi zdála stopa v dolní půlce pod stromy sem tam už dost "černá", tak jsem jel dolů radši mimo stopu (na čelofku tzn. poslepu)a taky to nebyl úplně dobrej nápad. Resp. jsem měl jet víc vlevo, pač pravá půlka vedle stopy je asi vypluženější + ten zásek byl asi ještě v kombinaci s vytátějším místem někde pod stromem. Bylo to cca. v půlce sjezdu, až za tou pravou zatáčkou. Byl tam vidět tmavší flek.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 1.3.2020 21:15  
K dotazu ohledně cesty z Orle kolem Graniczniku k hraničnímu mostku na Jizerku bych jenom doplnil, že to je frekventovaná trasa, takže je "vždy" projetá od lyžařů. Navíc má celkem sklon a většinou to jede samo + sem tam udržovací soupažáček. Hančovinu jsem tam nikdy nezažil. Problematických bývá za nízkého sněhu popř. za oblevy obvykle jenom posledních 50-100 m.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 19.2.2020 20:09  
Hele určitě. Byl jsem včera, z Bedřichova OK, dneska sněžilo 5-10 cm a v noci ještě bude. V sobotu z Jakuzsyc přes hory a všude OK, kromě kousku za hraničním mostem přes Jizeru. Jediný, co nevím, je odbočka za Orle do Harrachova, tam jsem nikdy nejel. A přes Harrachov směr Mumlavský vodopád nejlépe asi pěškobus.
(Odpověď na dotaz uživatele matyas z 19.2.: Ahoj, dá se v současných podmínkách dojet z Bedřichova do Krkonoš? Rád bych si udělal několikadenní výlet (asi Bedřichov - Harrachov - Špindl - Pec). Dík!)
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 3.2.2020 14:25  
Momentálně to vypadá bledě, ale dle posledního Aladina od zítřejšího rána do čtvrtka do rána cca. 30 cm. Je dobré býti spíše pesimistou, ale toto vypadá už celkem nadějně http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/ov/aladin/results/ala.html#T2m,prec?
Bedřichov a Jizerská magistrála