Praha: zpráva z 13.12.

Vloženo 13.12.2022 9:27
Hostivařský lesopark - je dobré nemít velká očekávání, ale dá se, nejhorší lyže byly správná volba. Na druhou stranu asi nejlepší podmínky od února 2021.

Ve stopách místy drhne podkladová tráva, často je lepší jet tam, kde je sníh ušlapaný od pěších. Cesty nejsou prohrnuté ani posypané, dle stop na nich zkoušel někdo i bruslit. To ať zhodnotí někdo jiný, ale podle mého to může občas při odrazu z hrany zadrhávat a skejtové lyže je opravdu nutné vzít nějaké již odepsané, sněhu je ještě málo.

Kopce na bobování používané a použitelné. Příjezd od Petrovic doporučuji leda pro místní, je to ta nejhorší část mé trasy.

Hurá, moje první zpráva s GPS záznamem přidaným ze Strava.com v ostrém provozu. https://www.kamzasnehem.cz/clanky/nove-gps-zaznamy-a-lepsi-fotky-na-mape

Mapa obsahuje polohu všech 4 fotek.

Oblast: Praha a střední Čechy Praha

Nejnovější zprávy z oblasti Praha

Vloženo 21.1.2024 16:17
Včera na asfaltových cestách u letiště Kbely nasněženo a na běžky to šlo.
Vloženo 14.1.2024 11:14
(Odpověď na dotaz uživatele Andy z 14.1.: Nevíte jestli je letos zasněžován technickým sněhem běžkařský okruh na Výpichu v Praze ?) Okruh již v provozu není. Projekt pražského skiparku skončil a nepočítá se s jeho pokračováním, naposledy... více
Vloženo 14.1.2024 11:24
V Hostivaři si můžete zabruslit - brusle, ne ski! Přehrada nejde, ale horní malá nádrž je parádní bruslení.
Více zpráv z oblasti Praha