Hostýnské vrchy: zpráva z 23.1.

Vloženo 24.1.2023 11:16
Jela jsem na starých lyžích, nové bych nebrala. Brala jsem to spíše jako turistku. Tesák, Tři kameny, Skalný, Hostýn, a pak zpět, na Troják, Lázy, Poličná. Tesák - až Tři Kameny stopa od lidí, zčásti zavátá, ale fajn. To samé dále až kousek za Skalný, ale na prudších sjezdech lezly kameny, sundat lyže. Dál nemá smysl jet. Úsek Tři kameny až Troják stopa v lese rozjetá traktorem. Někde to šlo, jinde hrůza, ale dá se objet lesem, příklady fotky číslo 1 a 2, to jsou ty na výšku. Na loukách už fajn, foto 3. Troják až za Marušku - vyjeto skútrem bez stop, stopy od lidí, ale taky to tam křížoval nějaký traktor. Od Bludného až před Lázy nádhera, stopa od lidí, sněhu dost, foto 4 a 5. Jediné kameny byly za odbočkou do Rajnochovic a tam jich teda bylo dost. Lázy posypané. Jela jsem až do Poličné, ale to už byl punk. Sněhu bylo znatelně více na severu než v jižní části. Myslím, že to teď bude dosti tát.
Oblast: Beskydy Hostýnské vrchy

Nejnovější zprávy z oblasti Hostýnské vrchy

Vloženo 11.12.2023 7:55
Troják - Hostýn a zpět. Nádhera, sněhu akorát, trochu mlha. Celý dojem kazí pouze přemnožený druh „Kokot hostýnský”, který ničí stopy. Odstřel povolen.
Vloženo 10.12.2023 12:54
Tesak Tři Kameny doecal azavata stopa u tří kamenů naveje.. Poté pak proslapla cesta až loukam. Ideální svíčka proti lepení. TROJAK Maruška navrchu zavata stopa na Bludný ok a na Lazy docela pohoda projete od lidí. Pouze tři kmeny v cestě žádný... více
Vloženo 9.12.2023 8:31
Trasa Tesák - Troják v dobrém stavu. Stopa prošlápnutá od běžkařů, místy ledové plotny při sjezdu / stoupání. Sněhu dostatek, není problém.
Více zpráv z oblasti Hostýnské vrchy