Zuzanita – profil lyžaře

Registrován od 24.1.2023, vložil celkem 5 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 2.3.2023 9:55  
Všechny trasy krásně upravené. Trasa na Martiňák: střídala se místa mokrá a přemrzlá. Občas bylo potřeba objet vytáté místo. Jela jsem taky začátek Pohádky, to byla nádhera, prašan. To samé vrch okruhu Skalíkova louka. Na Chatu Mír jsem jela pozdě odpoledne a bylo to extra rychlé. Dole občas něco vyčuhovalo. Myslím, že jistota budou závodní okruhy a Okolo Zmrzlého.
Moravskoslezské Beskydy
Vloženo 16.2.2023 11:04  
Na Pustevnách stále podmínky dobré. Střídal se skoro až prašan na severní straně (a ve stínu) s mokrým a někde přemrzlým sněhem na slunných místech. Stopa většinou stále dobrá, sněhu dost, místy nějaké nečistoty. Jely jsme Okruh kolem Zmrzlého a Závodní běžecké tratě.
Moravskoslezské Beskydy
Vloženo 8.2.2023 20:07  
Jela jsem všechno, co se dá jet skejtem. Stopy krásně upravené a sněhu spousta. Dá se dojet zcela bez problému až k chatě Mír, nad Hotel Ráztoka, okruh okolo Nořičí hory taky krásně zasněžen, zatím bez závějí. Někde bohužel prošlo pár pěšáků, ale celkově stopy výborné.
Moravskoslezské Beskydy
Vloženo 24.1.2023 22:18  
Dnes na kameňačkách, turisticky: Dušná - Cáb (zleva okruhem) - Ptáčnice - Tanečnice - Hážovské díly - Rožnov (Kramolišov). Z Dušné na Cáb čerstvě upraveno. Kde to šlo, tak jsou i krásné strojové stopy. Dole pár horších míst, ale horní část byla úplná nádhera a rozhodně to stálo za to. Z Cábu až na Díly projeto skútrem bez stop, ale stopy od lidí. Velká většina šla krásně jet. Samozřejmě s výjimkou prudkých lesních sjezdů. Z Dílů do Rožnova si člověk musí najít své cesty :) Teplota na Cábu kolem nuly, někde padal mokrý sníh ze stromů, ale zatím sníh nahoře drží. Fotky jsou mix všeho.
11:52
12:14
12:52
14:11

» Zobrazit GPX záznam trasy a všechny fotky (9)

Javorníky a Vsetínské Beskydy
Vloženo 24.1.2023 11:16  
Jela jsem na starých lyžích, nové bych nebrala. Brala jsem to spíše jako turistku. Tesák, Tři kameny, Skalný, Hostýn, a pak zpět, na Troják, Lázy, Poličná. Tesák - až Tři Kameny stopa od lidí, zčásti zavátá, ale fajn. To samé dále až kousek za Skalný, ale na prudších sjezdech lezly kameny, sundat lyže. Dál nemá smysl jet. Úsek Tři kameny až Troják stopa v lese rozjetá traktorem. Někde to šlo, jinde hrůza, ale dá se objet lesem, příklady fotky číslo 1 a 2, to jsou ty na výšku. Na loukách už fajn, foto 3. Troják až za Marušku - vyjeto skútrem bez stop, stopy od lidí, ale taky to tam křížoval nějaký traktor. Od Bludného až před Lázy nádhera, stopa od lidí, sněhu dost, foto 4 a 5. Jediné kameny byly za odbočkou do Rajnochovic a tam jich teda bylo dost. Lázy posypané. Jela jsem až do Poličné, ale to už byl punk. Sněhu bylo znatelně více na severu než v jižní části. Myslím, že to teď bude dosti tát.

» Zobrazit všechny fotky (celkem 5)

Hostýnské vrchy