Fíla K. – profil lyžaře

Registrován od 15.1.2021, vložil celkem 6 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 14.2.2021 13:29  
Dnes jen rychlovka. U hřbitova-Dratak-Perknov-Pelestrovska hospůdka-Obrázek-Dratak-U hřbitova. Hrbitov-Dratak na silnici kameny a štěrk. Určitě do ruky nebo s velkými kamenacky. Dratak-Perknov občas kouká zmrzla hlína. Jinak vse Ok. Stopa ještě nějaká je. Podmínky super na soupaz. Dávali jsme V40 a celkem drželo. Sluníčko krasne hreje. Hospůdka ma okénko (výborne livance).
Havlíčkobrodsko
Vloženo 12.2.2021 21:40  
Vysocina Aréna-Vlachovice-Tři Smrky-Sykovec-Rokytno-super pojezdeni. Krásné upravené trasy klasik+skate. Na Vlachovicich celkem foukalo, ale stopy zafoukane nebyly.
Rokytno-Studnice ujezdeny od lidi pouze na klasiku.
Studnice-Nad Pohledcem-Maršovice-Koupaliste-proslapavali jsme. Ale sníh byl tvrdý, takže v poho.
Úžasný počasí. Lidi středně. Zima a vítr celkem velká. Určitě vyrazte. Skol
Žďárské vrchy a Novoměstsko
Vloženo 31.1.2021 21:08  
Dneska ve Žďársku naprosto skvělé podmínky. Přes noc všechno zmrzlo, takže se dalo skvěle jezdit (klasik, skate) i mimo upravené cesty. Přítelkyně mazala V60 a celkem drželo. Lidí bylo celkem dost. Občas na poli již kouká půda. Kdo může, tak vyražte, než přijde obleva a nic tam nezůstane.
Žďársko
Vloženo 30.1.2021 10:11  
Všechny názvy najdeš v Mapy.cz (doporučuji Zimní mapy). Jedná se o rozcestníky, rybníky apod. Louka je "takový klikyhák" nad Areálem Martina Koukala. ANO, nejčastěji bývají upravené cesty kolem v.n. Pilská. Louka-Areál-'Žďár bývá velmi hezky upravený na skate i klasiku. Zbytek bývá často prošlapaný nebo projetý čtyřkolkou. Jinak se určitě také podívej na Nové město. Od zítra má zase začít mrznout, tak snad :). Skol. p.s. Doporučuji tyto stránky: NM:https://sport.nmnm.cz a Žďár: https://www.sportispo.cz/page.aspx?IDTema=12
(Odpověď na dotaz uživatele Honza z 29.1.: Re.: Fíla. Pro "cizozemce" ... Dívka, Mamlas, Louka... Pokud bychom si chtěli zajezdit na běžkách v okolí Žďáru, ale nejsme místní (příjezd z Pardubic) a neznáme lokální názvy, co bys nám, prosím poradil? Slyšel jsem, že okolí Pilské nádrže je upravené. Jedná se o ty výše uvedené názvy? Jaký je aktuální stav? Je i něco dalšího pro příjemné rodinné běžkování? Moc díky za info, Honza)
Žďársko
Vloženo 29.1.2021 19:25  
V 9:30 nástup do stopy u Martina Koukala. Trasa: Aréna-Louka-Mikšovec-Dívka-Mamlas-ke Žďáru a zpět k Aréně. Prošlapaná stopa od pár lidí v úseku Aréna-Mamlas. Mamlas-Žďár jsme prošlapávali my. Bruslit se dá super Louka-Aréna-Žďár. Nejspíš dnes ráno upraveno na skate. Super pár rovinek :). Sněžilo celkem fest skoro celou dobu a sněží asi ještě teď, takže paráda:). Když jsme přijeli, tak čtyřkolka upravovala u parkoviště (nevím kam až). Lidi skoro žádní nebyli. Skol.
Žďársko
Vloženo 15.1.2021 20:52  
Dnes okruh u hřbitova-dratovec-pelestrovske lesy-křížek-hospudka. Ráno projeta stopa ctyrkolkou. Po ctyrkolce ještě něco u krize napadlo, takže stopa dost mekka. Až projede par lidi, tak to bude super. Při cestě zpátky Obrázek-Hrbitov už občas ve stopě koukala hlína. Jinak super :). Díky TSBH za úpravu!
10:12
10:12
10:14
11:41

» Zobrazit polohy fotek na mapě

Havlíčkobrodsko