MoH – profil lyžaře

Registrován od 29.1.2015, vložil celkem 6 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 13.2.2016 14:23  
Mořina-Smědava-Kasárenská-Protržená-Kyselá voda-Knajpa a zpět velmi pěkné(na to že je málo sněhu) i na lepší lyže. Projeto bylo i na Předěl, nebo i na Mariánskou horu, tam občas slabší místa. Po ránu mrazivo, jelo to i na extráč.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 10.2.2016 22:37  
Já dnes Mořina-Promenádní, tvrdá, mělká a rozklepaná stopa, Hraniční sjezd o hubu, Kasárenská ke Knajpě na ty poměry excelentní, ke Žďárku tvrdé a místy už slabší vytátá místa, ale šlo to, a zpět. Knížecí ještě šla, dnes dobré na soupaž, sjezd k bungru už jen tak tak. Mraky lidí co jim to ve tvrdé stopě moc nejde a trochu překážej, ale jinak to přežily i lepší lyže. Máza fialovej klistr a universal.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 2.2.2016 16:50  
Mořina-Kiosek-Kasárenská-Protržka-MH Boudy-Kys.voda-Knajpa a zpět přes Knížecí na Mořinu. Sníh mokrý,pomalý, překvapivě dobrá stopa(na ty podmínky) zatím i na lepší lyže, ale pokud to bude pokračovat jako dnes, dlouho to nevydrží. Místy už tmavé fleky.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 17.1.2016 21:15  
Souhlas s předchozím příspěvkem. Polsko dnes super, řekl bych že lepší než u nás vedle, stopa už překvapivě od nádraží, trasu jsem měl podobnou, jen ještě kousek na lom. Mraky lidí...... Jinak počasí ideální, máza taky...modrej extra
Jakuszyce a okolí
Vloženo 31.1.2015 16:31  
Dnes ráno o deváté na Horním Polubném pohoda, stopy už od parkoviště směrem na Smědavu kvalitní a dvě. Totéž pak směrem na Knajpu. Při návratu ale totální masakr, davy turistů co jsem snad ještě neviděl. Kvalita stopy a jízdy vůbec šla samozřejmě dolů.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 29.1.2015 17:11  
Z Horního Polubného k Václavíkově studánce jen prošlapáno, pak už ale slušné stopy stále rovně až ke Smědavě, nahoru ke Knajpě také slušná stopa a to samé pak po Kasárenské a zpět. Zatím málo lidí, ale zítra začínají prázdniny tady v kraji, tak to bude asi horší. Šlo to na modrý extra, ,i když jsem přes to máznul Rode multi 0 až -2.
Bedřichov a Jizerská magistrála