Dušan 1972 – profil lyžaře

Registrován od 24.4.2021, vložil celkem 7 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 8.2.2024 19:34  
Smědava po 11hod. -1°C , 🅿️ docela zaplněné, na❄️❄️❄️ a tratě upravené a moc díky OPS za úpravu 👍.
Smědava-Knajpa-Čihadla-U knejpy-Kasárenská-Kůrovec- Hraniční-Jizerská-Kiosek-Promenádní k bunkru- Jezdeckou-U Cimrmana na Promenádní k bunkru, znovu Jezdeckou-Cesta pod černým vrchem- Kůrovec a 🅿️ Smědava. Tratě bezva, klasika i skate, dnes více lyžníků, nefoukalo a bylo to fajn. V celé trati, jsem k mému údivu 🙄 objížděl i skupinky chodců.
Dnes navečer OPS pro Vás upravovala trať,viz obrázek.
19:07
19:08
19:08
19:12

» Zobrazit GPX záznam trasy

Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 6.2.2024 20:28  
Dnes ze Smědavy na Jizerskou ke kiosku - Promenádní na Mořinu, z Mořiny sjezd po louce k Panskemu domu jsem z bezpečnostních důvodů
vzdal a jel z Mořiny k bunkru pak Jezdeckou směr u Cimrmana - Promenádní k bunkru - znovu Jezdeckou - Pod černým vrchem - Hraniční na kůrovec - Kasárenskou na Knajpu a po Štolpišské na Smědavu 🅿️. Pěkná odpo projížďka, na Promenádni více lidí CZ, PL ... zřejmě prázdniny, ale v poho, v některých partiích pod stromy více jehličí, dá se objet, jediné větší překvapení bylo ,sjezd z Knajpy po Štolpišské na Smědavu 2 místa ledové plotny, přenesl jsem lyže a zbytek sjezd už v poho. Dnes klasika i skate šlo.

» Zobrazit GPX záznam trasy

Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 1.2.2024 22:06  
Dnes po 14té hod., Smědava -Jizerská silnice - Panský dům - Mořina - Promenádní k bunkru - Jezdecká - Pod černým vrchem - Hraniční - Jizerská - Ke kol. boudě - Černá smědá - Smědava. Občas slunko, stopy někde mělčí a měkčí, na ty podminky jaké jsou je to slušné potkával jsem i skate. Kolem 17té již sjezd k Černé smědé tvrdší a na Smědavě 0°C. Tak snad ještě případne ❄️❄️❄️

» Zobrazit GPX záznam trasy

Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 23.1.2024 20:57  
Potvrzuji krásnou úpravu tratí jak píše Honza1949,jel jsem dnes Smědava - Paličník - osmička - Jizerská silnice - Panský dům oběd - u bunkru - Promenádní - Smědava. Přijel jsem z Děčína dopo na Smědavu a děkuji Honzovi 1949 za kvalitní info ohledně tras a pod.. Nakonec jsem měl i to štěstí a u Paličníku na 8 jsem poprvé Honzu potkal a chvilku pokecal o jeho lyžích a tak. Fajn chlapík a díky za info. Ještě prosím Honzo o název obchodu kde obj. ty lyže 👍🙂. Díky a někdy 🖐 ve stopě.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 12.3.2023 21:24  
Dnes dopoledne, nádhera ☀️ a okruh Dlouhá louka - Žebrácký roh , super upravená trať na klasiku i skate, díky za úpravu 👍. Dle počasí na příští dny, to byla zřejmě super rozlučka se ❄️❄️❄️.
Východní Krušné hory
Vloženo 25.4.2021 18:38  
Ahoj, dnes cca v 9, z parking ( stále nebylo plně obsazené) Smědava - Štolpišská - Knajpa docela dřina (vymrzlé), ale na Knajpě, Plzeň ochlazení, sluníčko a pohoda. Pak sjezd ke studánce , na Hraniční, Promenádní , Jizerka - Mořiny a občerstvení. Styl, klasika i skate na konec dubna paráda. Z Jizerky po louce k muzeu, pak pár míst přenesení na mostkách a po Jizerské silnici z 5 na Smědavu parking ( klasika i místy skate. Krásná neděle a návrat do Děčína.
Bedřichov a Jizerská magistrála