martinsabi – profil lyžaře

Registrován od 5.1.2016, vložil celkem 9 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 14.4.2019 17:33  
Bobj: nikde nepsali o uprave takze se dalo ocekavat, ze to bude po sobote oraniste...jinak staci sledovat skimapa.cz kde by byla pripadna uprava videt...
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 18.3.2019 21:58  
Honza: tak ona to ta rolba zase upravi at se bude vracet ;)
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 2.2.2016 23:30  
Dnes vecer kolem 20:00 skate Bedrichov stadion-U Buku-Nova Louka-Hrebinek-Tocna-Kristianov-Nova Louka-U Buku-Bedrichov stadion...mistama velke ledove plotny (nejvic asi sjezd od Buku k rozcesti U Nove Louky, U Buku taky kouka kamen), pak uz neni moc snehu ve stoupani od Hrebinku na Tocnu (kousek jsem jel radsi soupaz po ledovych plotnach), nahore u Tocny se musi prejit potucek a pak uz je to ok az na Novou Louku (opet sem tam nejaka ledova plotna), jinak i sjezd na Kristianov byl v pohode. Obcas bordel vetve, sisky, jehlici ale vzhledem k aktualnim podminkam to bylo pekny. Jedine minus bylo ze od pulce trasy zacalo lejt a paradne jsem zmoknul...jo a uz doporucuju starsi lyze.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 29.1.2016 9:06  
Dnes brzo ráno (6:15) skate Bedřichov stadion - U Buku - Nová Louka - Hřebínek - Točna - Kristiánov - Nová Louka - U Buku - Bedřichov stadion. Sněhu všude dost - v pohodě na nové lyže, tratě upravené ... někde úžasně (Kristiánov - Nová Louka), někde mi to přišlo horší (např. stoupání od stadionu a k Buku - aspoň na bruslení) ... jinak stopy na klasiku byly parádně upravené a tvrdé - chvílema jsem jel soupaž ve stopě a jelo to skvěle, hůlky se nebořily. Pozor na dvě ledové pole při sjezdu od Buku k rozcestí u Nové Louky - je tam vylitý ten potok.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 26.1.2016 22:32  
Dnes navečer skate Bedřichov stadion - U Buku - Nová Louka - Kristiánov - Rozmezí - Čihadla - Knajpa - Čihadla - Na Žďárku - Štolpich - Krásná Máří - Točna - Hřebínek - Nová Louka - U Buku - Bedřichov stadion. Hustá mlha, že bylo vidět sotva na pár metrů. Jinak to jelo to parádně, z Kristiánova až po Štolpich je dostatek sněhu, jen se místama zaboří hůlka. Od Štolpichu směrem na Krásnou Máří a Točnu je to místama promáčené, příkopy okolo jsou plné vody, v tomhle úseku je to taky hodně špinavé - spousta bordelu - větví, šišek apod.. Hodně to tam taje, ale nikde to zatím není vytáté na beton ani při sjezdu z Točny na Hřebínek - jen se obávám, že při tomhle počasí je to otázka času. Ještě jsem si všiml, že ve stoupání od rozcestí U Nové louky směrem k Buku je u sebe pár větších děr, takže tam hrozí, že se brzo propadne - taky tam jezdí nejvíc lidí.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 19.1.2016 22:43  
Dnes navečer skate Maliník - Vládní - Nová Louka - Hřebínek - Točna - Bílé Buky - Kristiánov - Nová Louka - Vládní - Maliník. Parafiny SWIX LF6X + SWIX HF7. Skvěle upraveno a super svezení.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 14.1.2016 22:44  
Stadion - Nová Louka - Hřebínek - Točna - Krásná Máří a zpět odpoledne s čelovkou. Skate super až na Točnu - odtud čím blíž k Máří, tím horší na skate - posledních cca 500cm jsem už jel raši soupaž :) Podle info to v noci vše upraví rolby, takže už to bude OK. O víkendu tam bude narváno ...
Bedřichov a Jizerská magistrála