Libor1968 – profil lyžaře

Registrován od 4.3.2023, vložil celkem 7 zpráv.

Co dělám kromě lyžování?

běh, mtb

Vložené zprávy

Vloženo 24.2.2024 14:25  
Ráno z Mořiny po Promenádní ke kiosku. Díky pár cm nového sněhu a noční úpravě to na tu bídu docela šlo, s jedním přenášením a na horších lyžích. Od kiosku jsem dal pokus ke Smědavě, ale po 100 metrech a druhém šutru jsem to vzdal a zůstal jako spousta jiných lyžařů na Promenádní. Nejlepší místo, jak jinak, na nejvyšším bodě - viz foto. V poledne beznadějně plné parkoviště, z Polubného to uzavírali.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 26.12.2023 19:31  
V poledne na Souši +5 a mrholilo. U Montánie se nelekněte jehličí ve stopách, postupně se to lepší a od konce přehrady je to už super. Jel jsem na Smědavu a zpět na cestu pod Černým vrchem k Jezdecké. Dál směr Polubný je to už horší - boří se to. Jinak podmínky jak píše Honza. Kromě sněžení se počasí vystřídalo snad všechno, ale spokojenost. Klistr Swix Nera + tenká vrstva Rex Universal červený. Jelo to + dobrý odraz.
13:57
14:13
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 22.12.2023 18:03  
V poledne ze Souše na Knajpu, Čihadla, zpět dolů, cesta pod Černým vrchem pod Vlašák a zpět. Chvíli bliklo sluníčko, chvílemi nárazový vítr, ale dalo se to. Kolem 14té začalo hodně sněžit, během chvilky pár cm sněhu - viz foto, ale pořád to jelo pěkně. Díky Jizerské ops, že navzdory předpovědi upravovali.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 19.12.2023 20:36  
Ze Souše směr Smědava nahoru po silnici, dál cesta pod Černým vrchem a ještě kousek po Knížecí směr Polubný. Tvrdé až ledové stopy, ale nad očekávání v dobrém stavu a hodně rychlé. Prostředek na bruslení super, na Knížecí už trochu horší - viz foto. Sjezd zpět na Souš hodně rychlý, ale bezpečný - dá se připlužit.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 30.11.2023 21:22  
Bedřichov-Nová louka-Hřebínek-Tetřeví boudy-zpět na Točnu a potom po panelce (tam zima jako v pohádce-viz foto). Na první lyžování super. Kameňačky jsem si bral zbytečně.

» Zobrazit polohu fotky na mapě

Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 29.3.2023 22:11  
Dnes odpoledne ze Souše, Kůrovec, cesta pod Černým vrchem ke stoupání na Vlašák a zpět. Díky OPS za úpravu, kterou zvládli během noci při převozu rolby z Jizerky a zajeli i k Souši. Po sobotním lyžování s přenášením v dešti to byl balzám na běžkařskou duši. Někde už je opravdu minimální vrstva sněhu, takže raději Béčkové lyže. Pokud nebude hodně pršet, tak tady by to mohlo do víkendu vydržet.

» Zobrazit polohu fotky na mapě

Hranice Jizerských hor a Krkonoš
Vloženo 25.3.2023 16:47  
Skol. Dnes kolem 11té jsem na parkovišti na Mořině (dalo se v pohodě zaparkovat :-) ) raději 20 minut počkal v autě než se zmírnil slejvák. Jezdil jsem po Promenádní a vybíral si místa, kde to ještě nějak šlo. Chvílemi pršelo a přecházelo to do sněžení, z toho i probliklo sluníčko. Tak jsem byl nakonec rád, že jsem ještě vyrazil, ale je to už hodně na hraně. Tak doufejme, že nám ještě něco napadne.
12:23
12:23

» Zobrazit polohy fotek na mapě

Bedřichov a Jizerská magistrála