Zuzka D – profil lyžaře

Registrován od 7.1.2018, vložil celkem 3 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 12.12.2023 19:16  
Okolí Vlachovic. Dnes kolem 5 st nad nulou a sluníčko, stopy hrozně rychle odtávají, směr Skelné se ještě dalo, i když v lese opravdu moc sněhu není a i na polích je to místy vytáté. Rozhodně na horší běžky. Jestli bude oteplení trvat, za chvilku tam nebude nic.
Žďárské vrchy a Novoměstsko
Vloženo 16.1.2018 21:35  
Minimálně 20 cm nového sněhu, teploty lehce nad nulou, neupraveno. Dneska sníh lepil moc, nejlepší stoupací vosk byl sjezdový parafín. Kdo nemazal vyhrál. Bruslení nemožné. Cesta Modrava-Březník prošlapaná jedna stopa. Přes Černou horu odpoledne úplně zaváté, téměř neprostupné. Z Kvild na Prameny Vltavy stopa rozšlapaná od školních zájezdů. Snad to projedou, když přestane sněžit.
Modravsko a Srní
Vloženo 7.1.2018 23:05  
Mravencovka- Alfrédka-Zelené kameny na odpolední směně na skate. Sněhu od Mravencovky dost, stopa hezky upravená, dole utažená, nahoře místy trochu hlubší, ale dalo se dobře. Trochu horší okruh Ostružná, kde se polovina stopy na skate dost bořila. Sníh mokrý, ale jel hezky, po setmění dost přituhlo a fičelo to jako blázen. Zatím nejlepší podmínky za poslední tři výlety.
Hrubý Jeseník