cyklista.cz – profil lyžaře

Registrován od 24.12.2018, vložil celkem 3 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 31.1.2022 19:52  
Okruhy kolem Obrovce nad Kubovou Hutí dnes dopoledne - nejdříve jsem nadával na staré a zmrzlé, znečištěné jakžtakž stopy, takže i když pak začalo kolem desáté hustě sněžit, tak jsem stejně zrevidoval svůj úmysl jet zase přes Šindlov na okruhy kolem Borovky, jako před víkendem a zůstal jsem jen na okruzích kolem Obrovce, kde jsou nyní tratě čistější, než v lesích kolem Světlé Hory a Švajglovky. Když jsem odjížděl po poledni, tak stopy již zapadané novým sněhem a čekající na úpravu. Za celé 4 hod jsem nepotkal živou duši, pro romantiky jak dělané..😁
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 31.1.2019 22:28  
Dnes z Kubovky po tratích kolem Obrovce na Šindlov, do Borových Lad a zpátky přes Svinná Lada opět na Šindlov. Nechtěl jsem jet stejnou cestou zpátky, tak ze Šindlova 10km sjezdu až do Vimperka po letos poprvé protažené cestě - klas.stopa + dvojitá skate.Tahle cesta je každý rok zafoukaná, neprotažená a i když v zimní mapě značená, tak jsem jí nikdy za ta léta nejel.Jediná vada na kráse této trasy je to, že sice končí v běžkařském areálu Vodník na kraji Vimperka a na nádraží je to 3km pěšky.Trasy kolem Borovky dvojitá klasika vedle více než luxusní skejtové,dnes nádherné počasí, romantika osluněných plání a málo lidí.Myslel jsem, že NMNM minulého týdne nic nepřekná, tady ale běžkařské nebe..
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 24.1.2019 19:28  
Dnes ze Špičáckého sedla na rozc.Nad silnicí-Tomášův dvůr-Hojsova Stráž. Stopy starší, cestou pár míst se zbytky po prořezávce, jde v pohodě projet. Na louce u kostela v Hojsovce protažena členitá osmička na bruslení. Zpátky na rozc.Nad silnicí a nahoru k Tomandlovu křížku-tady už bez stopy, umydleno, ale několik neprořezaných bříz a smrčků, ze sněhu trčí často i přimrzlé větve. Hřebenovka neprojetá, popadané stromy. Hofmanky-Gerlovka v pořádku. Z Rudské po Armádní do Gerlovky velice špatné, stopa jen od lidí, množství popadaných a polámaných stromů, podlejzání a přelejzání..NEBEZPEČNÉ, zvláště při sjezdu! Z Gerlovky na Zámecký les velice dobré a to samé i dolů do Debrníku, i když večer už zase přemrzlě a příliš rychlé.
Železnorudsko