VladimírS. – profil lyžaře

Registrován od 19.1.2020, vložil celkem 4 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 8.3.2020 23:57  
Dnes klasika trať Jiz25. Stadion, Nová louka, Kristiánov, Čihadla přes Krásnou Máří a Olivetskou horu zpět. Do Nové louky sníh mokrý a těžký, od Kristiánova zalesněné úseky krásný "mejdlo". Kolem Máří je uz vidět asfalt, dle předpovědi je toto poslední víkend, kdy se tudy dalo jet, pokud něco nenapadne. Z Olivetské pak chvilema vydřená stopa a těžký mokrý sníh.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 3.2.2020 8:26  
Skate, po Promenádní z Jizerky přes Hraniční a Kasárenskou na Kneipu, následně dolů po Štolpišské na Smědavu a zpět na Jizerku kolem rašeliniště. Kolem 14. hodiny začalo dost pršet, chvíli se to mísilo se sněhem, ale večer již silný déšť. Cesta na Kneipu na skate super, sníh ještě držel, Štolpišská v dolní části již holá, bylo nutné kousek přenést. Zpět na Jizerku až po kiosek na promenádní super, ale kolem rašeliniště již byla vrstva sněhu kolem 10 cm byla to spiš břečka, než sníh, při bruslení se to dost bořilo chvílema až na asfalt, takže jen soupaž. U Pešákovny již ani vločka a až k Panskému domu pešky. Dále k bunkru a zpět byly podmínky dostatečné. Louka kolem el. vedení na Jizerce od Pyramidy nahoru již vypadala nesjízdně. Jelikož tam celou noc pršelo, tak se obávám, že teď lze jezdit již jen kolem Rozmezí. Snad se letos ještě stane zázrak.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 25.1.2020 0:08  
Vcera trasa skate Jakuszyce-Orle a zpět přes Krogulec. Perfektně upravené trasy rolbou, ve vyšších polohách podmínky krásné, níže pod orle uz byla sněhová peřina slabší. Pro klasiku na hlavních trasách perfektní strojová stopa.
Jakuszyce a okolí
Vloženo 19.1.2020 11:19  
Dnes ráno z Jizerky po promenádní na Smědavu. Ze začátku lehké sněžení, teď kolem 11. na Smědavě intenzivní. Podminky krásné, jen nový sníh je o něco pomalejší.
Bedřichov a Jizerská magistrála