Bedřichov a Jizerská magistrála: zpráva z 6.1.

Vloženo 6.1.2022 20:04
Tak zase po týdnu skejt od Bukovce.Ve 14 hod.jsem byl mile překvapen,že OPS vypustila rolbaře na trasy. Upraveno, co jsem jel, Promenádní,Kiosek, Hraniční, soušská,Kasárenska přes Knajpu na Žďárek a zpět s odbočkou od Knajpy k odbočce na Jizeru.Pak zasejc zpět po Kasárenské,Smědava, Kiosek,Promenádní. Od Souše na křiž. S Kasárenskou též stopy po rolbě. Krása, - 7, na jednič. lyže. Kde koukala tráva před Ždárkem se to dá v poho objet.Kde bylo více sněhu byly po obou stranách stopy.
Jediná vráska, že když bylo po obědě čerstvě projeto rolbou, už přes Knajpu od Smědavy na Čihadla a zpět špacírovalo dost pěšáků.Krásnej, vytvořenej manšestr padl vniveč. Proč si to nešpacírujou v zimě po silnici. Toť vše tak vyražte než to zasejc uteče.
Ps. Prosbu na OPS, jestli je možno napsat na stránky s předstihem, že vyjedou rolby do terénu. Ale i tak velké díky.👍

Mapa obsahuje polohu všech 3 fotek.

Oblast: Jizerské hory Bedřichov a Jizerská magistrála

Nejnovější zprávy z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála

Vloženo 24.4.2024 23:38
Parkoviště pod Bukovcem Tak trochu jsme podlehli zprávám, že by tu mohl být ještě sníh na běžky. Není. Mám fotku, jen ji sem nemohu dát.
Vloženo 21.4.2024 8:26
Sníh je všude. Já běžel bez lyží, ale na kameňačky je to všude od 800mAMSL. Mezi Kůrovcem Čihadlama a přes Rozmezí až k Jägerovi se dá vesele běžkovat tam je férová zima. Fotky jsou v pořadí Harrachov - Izerski Dzial - Orle - Karlovak - Pešákovna... více
8:55
9:29
9:41
9:47

» Zobrazit všechny fotky (celkem 12)

Vloženo 20.4.2024 19:56
Dobrý večer, myslím si, že v nejvyšších partiích to půjde. Je tam 18 cm sněhu.
Více zpráv z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála