Bedřichov a Jizerská magistrála: zpráva z 29.1.

Vloženo 29.1.2024 15:33
Mám rád , když děvčata co slíbí, tak i dodrží.Jak jsem psal včera, tak Klára slíbila i na dnešek azuro a dodržela to.Tak jí děkuji za azuro a OPS za perfektní úpravu.V noci hodně mrzlo, na Jizerce okolo -15°C, ale v poledne, když jsem dorazil. tak na Smědavě již +3°C a slunce pálilo.
Jel jsem po perfektní trati ze Smědavy po Štolpišské na Knejpu a okolo tetřívků na Čihadla a Rozmezí.Nechal jsem se zlákat a vyrazil jsem po neupravené cestě na Sněžné věžičky, které mám velmi rád a pokochal jsem se pohledem na ně.Jsou opravdu úžasné a doporučuji tuto návštěvu i dalším lyžníkům.Výstup není problém, ale zpět je to horší.Po pravdě jsem část sjel po straně a část jsem raději sešel pěšky, abych neriskoval zranění.Cesta zpět od Rozmezí přes Knejpu po Kasárenské je bezvadná,nikde na Kasárenské není led a je čistá bez jehličí.Počasí by mělo vydržet až do středy, poté se má zhoršit, ale snad to nebude tak strašné.
Pro potěšení tém, kdo musel dnes pracovat, tak posílám více fotek.
Tak jezděte
Oblast: Jizerské hory Bedřichov a Jizerská magistrála

Nejnovější zprávy z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála

Vloženo 24.4.2024 23:38
Parkoviště pod Bukovcem Tak trochu jsme podlehli zprávám, že by tu mohl být ještě sníh na běžky. Není. Mám fotku, jen ji sem nemohu dát.
Vloženo 21.4.2024 8:26
Sníh je všude. Já běžel bez lyží, ale na kameňačky je to všude od 800mAMSL. Mezi Kůrovcem Čihadlama a přes Rozmezí až k Jägerovi se dá vesele běžkovat tam je férová zima. Fotky jsou v pořadí Harrachov - Izerski Dzial - Orle - Karlovak - Pešákovna... více
8:55
9:29
9:41
9:47

» Zobrazit všechny fotky (celkem 12)

Vloženo 20.4.2024 19:56
Dobrý večer, myslím si, že v nejvyšších partiích to půjde. Je tam 18 cm sněhu.
Více zpráv z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála