Pauza po podařené zimě

Zimní sezóna 2017/2018 je již několik týdnů za námi. Začala velmi brzy, skončila celkem náhle a ne zas tak brzy. Jaká byla a co nás čeká dál?

Na mnohých níže položených oblastech (jako třeba v Praze) i na některých horách (třeba ve východní části Krušných nebo v Beskydech) bylo sice sněhu ve srovnání se předchozí zimou výrazně méně, ale jinde se tato sezóna velmi vydařila. Děkujeme moc všem, co psali na KamZaSněhem.cz zprávy o aktuálních sněhových podmínkách a tím pomáhali ostatním lyžařům. Bez vašich zpráv bychom rekordní návštěvnosti v této sezóně (viz graf v sekci reklama) určitě nedosáhli.

Přes léto se sněhové zpravodajství na KamZaSněhem.cz odmlčí ještě více než obvykle. Zítra vstupuje v platnost nové obecné ustanovení o ochraně osobních údajů (GDPR). Osobní údaje našich uživatelů samozřejmě nijak neznužíváme, nikomu neprodáváme a nevyžádané zprávy nerozesíláme. Ale některé součásti KamZaSněhem.cz zatím nevyhovují formalitám, které nové nařízení požaduje. Z tohoto důvodu byla dočasně pozastavena možnost vkládání zpráv a registrace nových uživatelů. Přes léto tyto funkce snad nikomu chybět nebudou. V podmínkách používání webu už máme ochranu osobních údajů zahrnutou.

Abyste mohli plánovat následující zimu už teď, můžete se podívat na termíny jarních prázdnin a velikonoc pro rok 2019.