Cendour – profil lyžaře

Registrován od 11.12.2012, vložil celkem 7 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 14.12.2018 17:31  
Ze Žacléře od zámku na Kraví horu (Malá Úpa u kostela) a zpátky - skate - kameňačky, lyže jsem nasadil na loučce 100m nad zámkem, pak chvíli sledoval kameny atd., ale s drobným a ne moc častým zadrháváním jsem to dal celé na lyžích (s občasnou soupaží). V lesíku před Hubertuskou začátek rolby, ale občas ještě bordel a kamínky, za Hubertuskou se přidala i stopa na klasiku, pak už skoro pořád paráda, jen dole u Albeřic zase lezly ze sněhu kamínky.
Úpa a Rýchory
Vloženo 27.12.2016 20:02  
Ráno u vysílače žádná sláva, hrbolate zmrzlé. Při návratu mezi 14 až 15 hod docela pěkný. Místy zmrzlé, ale poměrně rovné a do kopce to ještě hrany udržely, místy s novým nebo nafoukanym sněhem, který byl jen k dobru a rozhodně nebrzdil, naopak to pěkně drželo i jelo. Jel jsem to od Kolínské okolo odbočky na Zrcadlovky a k odbočce na malý okruh, pak už jen svaznici ke sjezdovkam.
(Odpověď na dotaz uživatele pavel z 27.12.: Jak to vypadá na černé hoře na skate? Díky Pavel)
Východní Krkonoše - od Špindlu po Janské Lázně
Vloženo 22.12.2016 20:32  
Dnes parádní skate ze stadionu zadem na vyhlídku, pak sjezd na Orle a zpět na stadion s nějakými mezi kolečky. Dobře upravené, některé menší trasy bez úpravy, ale dá se toho naběhat dost (já cca 27 km). Vyjeté jsou i dobré stopy na klasiku, místy s jehličím atd. Azuro vše ještě vyladilo do opravdové parády. Teplota s přehledem pod nulou, takže to ani netálo. Snad vydrží co nejdéle.
Jakuszyce a okolí
Vloženo 15.2.2015 12:00  
Dnes Žacléř - Rýchory opět pěkné na bruslení i klasiku. Od zámku k Hubertusu nepatrně horší, poměrně rozšlapané pěšáky, ale v pohodě bez větších problémů. Od Hubertusu dál super (jen na louce za Hubertusem jako vždy objížďka vyfoukané cesty - pár desítek metrů).
Úpa a Rýchory
Vloženo 14.2.2015 16:49  
Dnes dopoledně Žacléř -Rýchory - Lysečiny - Pomezky, včetně okruhu Haida na Pomezkách. Od louky nad zámkem v Žacléři upraveno na skate i klasiku, bylo to parádní (bruslil jsem), jen ze začátku trochu listí atd., ale bez problémů. Stopa na klasiku byla skoro pořád a docela pěkná, jen sníh se dost měnil, mazání asi nebude jednoduchý. Díky za úpravu všem zúčastněným.
Úpa a Rýchory
Vloženo 27.12.2012 17:02  
Jezdil jsem dnes kolem 9 až 10 hod 5 km okruh na Mísečkách a bylo to pěkně zapadaný novým sněhem. Bruslení tedy nestálo za moc (klasika víceméně nebyla), ale po úpravě to zas snad chvíli bude paráda.
Centrální Krkonoše - Mísečky, Benecko
Vloženo 12.12.2012 19:30  
Zavodni okruhy na Miseckach, krome 10 km, dnes super na brusleni, jen misty sem tam neco prosvita. Kolem 13 hod jela rolba z hrebenu dolu na misecky. Byl jsem za vrbatkou a mohylou a projeto je i dal, ale tam uz bylo dnes docela pekelne, tak jsem jel zas dolu. Ten novy mansestr k vrbatce se boril, ale melo by to byt vzhledem k pocasi super.
Centrální Krkonoše - Mísečky, Benecko