Pavel Plachký – profil lyžaře

Registrován od 28.12.2020, vložil celkem 3 zpráv.

Co dělám kromě lyžování?

Cvičím s kettlebell podle programů strongfirst a KB5

Vložené zprávy

Vloženo 21.2.2021 20:40  
Z Kvildy na Bučinu dobrá stopa, místy tající, místy ledová ale všude ok. Před Bučinou jsme odbočili k Pramenům Vltavy, to bylo také v pohodě. Od Pramenů Vltavy zpět na Kvildu už byl místy tající ledová vrstva a na jednom místě asfalt, ale pro cestu v našem směru to nevadilo.
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 30.12.2020 15:30  
Ze Zahrádek na rozcestí a zpátky kolem Hrnčířských. Z Pece jsme se nechali vyvézt lanovkou na Zahrádky odtud po mírně avšak dostatečně vysněženém ledovém povrchu směrem na Lyžařskou boudu. Odtamtud dál na po hřebenu Liščí hory až na rozcestí perfektní podmínky - jemný sníh, mazání zabíralo, nádhera. Zpátky stejnou cestou ještě kolem Hrnčířských bud, tam už bylo sněhu o trochu míň, ale pořád se dalo. Sjezd po loukách do Pece byl dobrodružný. Jediné mínusy, které nám nezkazili krásný výlet, byly, že nerudný vlekař nás nepochopitelně donutil si sundat běžky a parkoviště nás skáslo o 240.
Východní Krkonoše - od Špindlu po Janské Lázně
Vloženo 28.12.2020 9:49  
Okruh s dětmi z Horské Kvildy přes Zhůří a 3 jedle. Na loukách kolem Horské Kvildy je sněhu dost. Z Horské Kvildy až na Zhůří to jelo dobře, 10-15 cm sněhu, dál pak po asfaltkách, hůlky drnkaly o asfalt a u Tří jedlí a dál u Ranklova byly kamínky a místy to drhlo.
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda