Antares – profil lyžaře

Registrován od 10.12.2023, vložil celkem 3 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 30.12.2023 17:57  
Jel jsem z Pusteven směr chata Mír. Sníh vlhký, ale dobrá stopa po minulé úpravě. Vytátý poslední sjezd před odb. na Skalíkovu louku a dál několik horších úseků, které se daly objet mimo stopu. Dojel jsem jen k odbočce na Černou horu s přístřeškem, kde úpravená stopa končila a jel zpět. Velmi dobré svezení s malým množstvím jehličí a listí ve stopě. Trasy směr rozcestí pod Tanečnicí a Velká sjezdovka také velmi dobré.
Moravskoslezské Beskydy
Vloženo 15.12.2023 18:25  
Na Pustevnách na všech upravovaných trasách velmi dobré podmínky - jen pár vytátých míst v lese směr Martinák, které se dají objet. Zmrzlý podklad a na něm poprašek sněhu, takže to nepodkluzuje. Snad to přes víkend vydrží.
Moravskoslezské Beskydy
Vloženo 10.12.2023 18:39  
Podťaté, Světlá, bus - Kasárna - Krkostěna - Huslenky, žel. zast. Od autobusové zastávky se dalo jet po modré, prošlápnuto od běžkařů a dále po prohrnuté silnici na Kasárna. Až na Portáš stopa od běžkařů.
Kohůtka - Krkostěna částečně stopa od běžkařů a pěších turistů, občas závěje a jeden spadlý strom, který se dal objet. Sjezd z hřebene po loukách už bez stopy, těžší vlhký sníh, dalo se dojet až k prvnímu domu, dále už prohrnutá cesta. Velmi dobré podmínky, s dalším oteplením se zřejmě mírně zhorší.
Javorníky a Vsetínské Beskydy