okral – profil lyžaře

Registrován od 2.2.2019, vložil celkem 3 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 7.3.2020 12:50  
re Raduz, telefon našla moje žena a nechala ho na recepci Montanie. Zdraví O. Král.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 8.3.2019 21:21  
Kritizoval jsem zde Jizerky pro Vás OPSku za letošní podstatně horší úpravu trati kolem Štěpánky. Ať jen nekritizuji. Dnes jsem potkal poprvé za sezónu na tratích Štěpánky rolbu pořízenou z dotace. Práce rolbaře byla naprosto špičková. Škoda jen, že je skoro konec sezóny. V minulém týdnu tratě rovněž upravila asi tato nová rolba a ten kdo s ni jezdí, to prostě umí, klobouk dolů.
Obecně, upravovat tratě jednou za týden při současné frekvenci pohybu lidi, je již prostě nedostačující. Pokud Jizerky pro Vás ops skutečně chtějí zlepšit stav tratí mimo magistrálu, pak musí upravovat alespoň dvakrát týdně. Přeji jim hodně zdaru, pokud na to najdou odvahu.
Hranice Jizerských hor a Krkonoš
Vloženo 2.2.2019 12:08  
Tratě kolem Štěpánky jsou upravovány nejhůře od roku 2010. JIZERKY PRO VÁS (ops obce Kořenov), která úpravu provadí, čerpá dotace viz. https://www.jizerskaops.cz/jizerska-ops/projekty/ nicméně zlepšení úpravy běžkařských tras není patrné. V porovnaní s JIZERSKÁ, o.p.s., která spravuje Jizerskou magistrálu je i transparentnost hospodaření, informovanost a činnost JIZERKY PRO VÁS o.p.s. výrazně horší. Prostor pro zlepšení je ve všech bodech.
Hranice Jizerských hor a Krkonoš