Praha: zpráva z 23.1.

Vloženo 23.1.2023 9:45
Nenáročný pohyb klasikou na lyžích určených pro hraniční podmínky možný je. Nejlepší podmínky jsou tam, kde zůstal jako podklad zbytek sněhu ze středy, nebo kde byl sníh předtím udupán pěšími. Stopy vyjeté od lyžařů mají nevýhodu v tom, že jejich kvalitu zhoršuje vlhkost přicházející odspoda. Tohle asi bude platit po celé Praze + myslím, že na rozdíl od prosince budou tentokrát lepší podmínky na trochu výše položených místech kousek za Prahou, než přímo na území Prahy. I ostatní zprávy to naznačují.

Přestože se v Hostivaři lyžovat obstojně dá, slušné stopy na klasiku tu vyježděny nejsou - v těch místech, kde zůstal středeční podklad, je nikdo nevyjezdil. Na skate je na aktuální situaci velmi slušný pás od Lidlu směrem na západ, jinde jsou použitelné jen krátké úseky. Očima klasika, který teda dnes neměl síly zkusit bruslení.

Mapa obsahuje polohu všech 4 fotek.

Oblast: Praha a střední Čechy Praha

Nejnovější zprávy z oblasti Praha

Vloženo 21.1.2024 16:17
Včera na asfaltových cestách u letiště Kbely nasněženo a na běžky to šlo.
Vloženo 14.1.2024 11:14
(Odpověď na dotaz uživatele Andy z 14.1.: Nevíte jestli je letos zasněžován technickým sněhem běžkařský okruh na Výpichu v Praze ?) Okruh již v provozu není. Projekt pražského skiparku skončil a nepočítá se s jeho pokračováním, naposledy... více
Vloženo 14.1.2024 11:24
V Hostivaři si můžete zabruslit - brusle, ne ski! Přehrada nejde, ale horní malá nádrž je parádní bruslení.
Více zpráv z oblasti Praha