Bedřichov a Jizerská magistrála: zpráva z 20.1.

Vloženo 20.1.2024 15:40
Dnes se OPS vyznamenala, že nám udělala dálnici na osmičce na Paličník, takže velké jí díky.Na to jsme se všichni těšili a též k tomu přispěla i Klára s azurem do cca 14.30 hod, takže to opravdu nemělo chybu.Trať na osmičce byla plná nadšených lyžníků, kteří se stejně jako já nenechali ujít krásné výhledy jak z hřebenu Paličníku , tak i z Paličníku , které považuji za nejkrásnější v této oblasti.Jsou krásné vidět Krkonoše, Jizerské hory, Lužické hory a Frýdlantsko až do Polska a Německa.
Na Smědavě před polednem -5°C, azuro a všechny parkoviště pro Jizerky asi praskaly ve švech a mnoho lyžníků využili i autobusové linky jak na Smědavu , tak i jinde.
Jel jsem osmičku a poté od Černé Smědé ke kiosku na Promenádní a zpět na Smědavu.Na trati jsem mnohokrát zastavoval , kochal se výhledy na krásnou přírodu a mačkal jsem mobil.Tak přikládám hodně fotek pro potěšení i lyžníkům, kteří se nemohli dostat na trať.
Tak jezděte.
Oblast: Jizerské hory Bedřichov a Jizerská magistrála

Nejnovější zprávy z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála

Vloženo 24.4.2024 23:38
Parkoviště pod Bukovcem Tak trochu jsme podlehli zprávám, že by tu mohl být ještě sníh na běžky. Není. Mám fotku, jen ji sem nemohu dát.
Vloženo 21.4.2024 8:26
Sníh je všude. Já běžel bez lyží, ale na kameňačky je to všude od 800mAMSL. Mezi Kůrovcem Čihadlama a přes Rozmezí až k Jägerovi se dá vesele běžkovat tam je férová zima. Fotky jsou v pořadí Harrachov - Izerski Dzial - Orle - Karlovak - Pešákovna... více
8:55
9:29
9:41
9:47

» Zobrazit všechny fotky (celkem 12)

Vloženo 20.4.2024 19:56
Dobrý večer, myslím si, že v nejvyšších partiích to půjde. Je tam 18 cm sněhu.
Více zpráv z oblasti Bedřichov a Jizerská magistrála