Paco – profil lyžaře

Registrován od 13.2.2021, vložil celkem 4 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 3.2.2023 10:16  
Odpověď na dotaz uživatele Jurek z 2.2.: včera ráno, tj. čtvrtek, byla konečně upravena rolbou trasa z Václavíkové studánky na křižovatku Jezdecká resp. knížecí cestu + z parkoviště nad Horním Polubným při silnici na parkoviště Mořina-Pod Bukovcem.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 3.2.2023 10:13  
(Odpověď na dotaz uživatele Martinson z 1.2.: OPS komunikuje přes www.jizerkaops.cz (informují co bude upraveno vždy večer), ale že to nestihli prohrnout, to oznámili ráno na "sociálních sítích", na kterých přesně ale nevím, neb nechodím na sociálsítě. Jinak včera ráno, tj. čtvrtek, byla konečně upravena rolbou trasa z Václavíkové studánky na křižovatku Jezdecká resp. knížecí cestu + z parkoviště nad Horním Polubným při silnici na parkoviště Mořina-Pod Bukovcem.
Hranice Jizerských hor a Krkonoš
Vloženo 1.2.2023 11:37  
Pozor, rolba ještě v 10:30 hod nebyla na Václavíkové studánce, přestože OPS včera informovala, že ráno bude projeta stopa rolbou. Takže nezbývalo než hančovat
Hranice Jizerských hor a Krkonoš
Vloženo 13.2.2021 23:10  
Jezdil jsem dopoledne mezi dostihovou dráhou a hotelem Galík. Stopa pouze na klasiku, skate nemá smysl (krátké úseky a navíc měkký podklad, do kterého čerstvě nasněžilo). Kvalita stopy: taková ta klasika pro tento region. Použil jsem lyže s mohérem a docela spokojen.
Javorníky a Vsetínské Beskydy