Puchi – profil lyžaře

Registrován od 31.12.2009, vložil celkem 4 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 1.2.2010 13:14  
Šumava Pláně - o víkendu pro klasiku SUPER! -5°C, modrej extráč. V sobotu stopy krásně vyřízlý, v neděli trochu zapadaný, chtělo by to ještě znovu projet. Ale hlavně žádný lidi! Doporučuji hlavně úsek z Horský Kvildy na Antýgl - nebývá to často projetý. Naše trasa: Srní - po kanále až k Hakešický cestě - tam výživně nahoru na Javoří Pilu - kolem Roklanskýho potoka na Modravu - Březník - Lovčí skála - Filipova Huť - Horská Kvilda - Antýgl - po silnici na Rokytu (700m pěšky) - opět kolem kanálu zpět do Srní (horní část kanálu bohužel zpluhována až příliš, ale jetelný). Pro bruslení Šumava není vhodná (stopy blízko u sebe).
Modravsko a Srní
Vloženo 24.1.2010 18:54  
Česká Sibiř: Libenice (dobré parkoviště přímo na stopě) - Cunkov - Ounuz (Monínec) - Jistebnice - Nehonín - Libenice. Všude dostatek sněhu, sporadicky vykukuje neškodná hlína. Dvě stopy, 2m pás na bruslení, krásně upraveno, málo lidí, laciné hospody. Jedinou nevýhodou je časté zouvání lyží z důvodu přejezdu lokálních silniček. Rolbované úseky označené fialovou barvou na této mapě: http://www.certovo-bremeno.cz/_data_app_downloads/cz/Mapa-lyzostezky.jpg
Česká Sibiř - Čertovo břemeno
Vloženo 17.1.2010 20:58  
Nové Město, trafo až stadion přes Vitišku - rozfoukané cesty, nic moc. Závodní tratě na stadionu zafoukané a nepoužitelné. Směrem na Cínovec je dobrá trasa 5km a 10km (ten je trochu horší). Lepší je začít na Cínovci a využívat možností tratí v okolí Altenbergu - je tam vidět, že Němci to projíždějí častěji. Jinak v Krušných horách moc nefoukalo, lidí také tolik nebylo a sněhu je na současné poměry v horských oblastech asi nejvíc. P.S.: Nedejte na rady místních borců z Teplic o zaručených zkracovačkách :o)
Východní Krušné hory
Vloženo 10.1.2010 17:26  
Milíčovský háj - po cestách na obvodu lesa je krásně vyšláplá stopa, ale spousta lidí. Okruh se dá rozšířit i do údolí pitkovického potoka, viz příspěvek od Torouše... Šumava by mohla závidět.. Modrej extráč fungoval.
Praha