Klistax – profil lyžaře

Registrován od 7.2.2010, vložil celkem 6 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 14.2.2015 20:20  
KLM Abertamy-Pernink-Předbuz parádní stopy. Fialový Rex -1 až -3 držel univerzálně.
Západní Krušné hory
Vloženo 14.1.2015 23:36  
Z Nové louky na Kristiánov přemrzlá, pevná stopa. Přes Bílé buky jedna stopa a široká trať na bruslení, mokrý sníh. Přes Olivetskou horu ledovka. Vládní proměnlivý sníh. Všude dost sněhu jak na klasiku tak na bruslení.
Bedřichov a Jizerská magistrála
Vloženo 5.1.2015 21:42  
Celé pondělí cesty zaváté, průběžně sněžilo. Na závěr dne upravena trasa Modrava-Javoří pila podél Roklanského potoka a horem zpátky k Rybárně. Den úspěšně zakončen v pivovaru Lyer na Modravě. Doporučuje devět lyžařů z deseti :-)
Modravsko a Srní
Vloženo 4.1.2015 17:25  
V neděli po ránu skvěle projeté stopy na klasiku, prašan, v celé trase bez kamenů. Modrava, Březník, Ptačí nádrž, Černá hora, Prameny Vltavy, Kvilda. Odpoledne opět sněžilo. Teplota kolem -4, modrý extra smekal. Zatím nejlepší podmínky letošní rok.
Modravsko a Srní
Vloženo 14.1.2011 8:40  
Senohraby. Dnes navečer jsem při vytrvalém dešti projížděl trat a samotný Vávrák a pole nad ním (zvláště to od Senohrab pod Altán) jsou stále poměrně dobře sjízdná. Úplně vynikající úseky se střídají s již trochu vytátými či podmáčenými (dá se bez problémů objet). Naopak bez sněhu je již zadní strán Altánu (směrem k Sázavě) a špatnej je i sjezd z pole k lávce zpět na Vávrák.
Na ježdění se skůtrem to ted moc nevypadá. Tam, kde jsme to projížděli to je však hodně znát-stopa drží.
Aktuální informace budou vždy na http://www.senohraby.cz
SKOL Obik
Ladův kraj
Vloženo 20.2.2010 23:41  
Čertovo Břemeno nabízí stále vynikající podmínky. Navzdory oteplení umrzlý sníh. Pozor na silnicích. vyjeté koleje a KLUZKO. Z parkoviště Libenice ideálně najeté stopy jak na klasiku tak pro skate směrem na Jistebnici a Cunkov (U Bizona nově gulášová polévka uspokojí hladové nikoliv labužníky)..... Klistax JEDE

V sobotu povedené večerní závody ... http://www.certovo-bremeno.cz/_data_app_downloads/cz/BEH_NA_LYZICH_VECERNI.doc
Česká Sibiř - Čertovo břemeno