Vitr – profil lyžaře

Registrován od 23.2.2020, vložil celkem 7 zpráv.

Vložené zprávy

Vloženo 16.3.2023 18:21  
Dnes ráno několik cm čerstvého prašanu, svítilo sluníčko, zimní pohádka! Jeli jsme Modrava-Černá hora-Březník a zpět. Místy na A lyže, jinde jednoznačně na B lyže. Jak se blížilo poledne, dost to tálo a co jsme ráno projeli, už někde nešlo. Tady to ještě pár dní nouzově půjde, lidí málo, super rozloučení se zimou, už zaletňuju… V.
Modravsko a Srní
Vloženo 27.2.2023 5:55  
Ahoj, jenom doplnim Martina, v cca 10h prava strana od duktu smerem k lomu uz upravena byla. Ale vzhledem k tomu, ze snih je prasan, tak uprava moc dlouho nikde nevydrzela, stopy se rychle rozjezdily. Jinak prava zimni pohadka! V.
Jakuszyce a okolí
Vloženo 9.3.2022 21:46  
Modrava- Trijezerni slat- Javori pila- Modrava- Breznik a zpet Modrava. Slunicko, ale snih v cerstve upravene stope jel jako blesk! Snih byl cisty, misty na slunicku lehounce rozbredly, za par dni to na techto par mistech bude mozna na objizdeni/prenaseni, ale zatim naprosta senzace!!!
Modravsko a Srní
Vloženo 6.2.2022 23:02  
B.Lada Sindlov Studeny Potok a zpet. Vsude na ackove lyze, vyjma kratkeho useku v lese mezi Sindlovem a Studenym Potokem (klasika). V podstate na tuto trasu, pres obcas hranicni mnozstvi snehu, nadstardardni podminky!
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 6.2.2022 22:57  
Odpoledne trasa C.Zleby Mlaka N.Udoli Stozec Krasna Hora a zpet Zleby. Snih premrzly a vsude v podstate dobre na ne uplne nove ackove lyze. Nejhorsi mezi N.Udolim a Stozcem, tam je to misty skoro na prenaseni, ale meli jsme dobre nervy a lyze to zvladly bez jedineho skrabance. Ma ale nasnezit, tak to mozna bude uplne skvele!
Trojmezí a Stožec
Vloženo 17.1.2021 7:19  
Bor.Lada, Vlasata cesta, Kvilda, Jeleni vybeh, Nad Starymi Hutemi, Plane, Bor.Lada
Snehu vsude celkem dost, i kdyz by mohlo byt jeste vic, uprava slusna, ne uplne aktualni, dost caste skupiny pesaku, psi, sneznice ve stope, co nadelame? Skvela vec je, ze penzion Pansky dum na Frantiskove u Kvildy nove upravuje skutrem nekolik trati v okoli, ktere drive byly jen obcas proslapnute, diky moc!
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda
Vloženo 1.1.2021 20:00  
Borová Lada - kolem slatě - Studený potok, na kameňačkách průjezdné, krásné počasí, v restauraci U studeného potoka okénko, paráda, na běžky jedničky by ještě muselo připadnout...
Centrální Šumava - Zadov, Kvilda